Allan och Helmer på besök


Sommar på Gotland. Almedals-
vecka. Anton, Ida, Allan och Helmer är här. Anton jobbar, Ida är en god mor och jag njuter av barnen. Anton är en bra pappa också. Och barnen är förstås fantastiska.

Allan badar både i nyköpt pool och i badkaret. Kastar stenar i havet, springer efter fåglar i Almedalen och "titta fim". Allan har ett eget språk, som Ida och Anton förstår. Några exempel: aj aj= varmt, aj aj aj =vällingen är varm, ett sörpelljud på inandning= kallt, Titta fim titta fim titta fim =nu vill jag verkligen titta på en film, nej bilen=jag vill inte åka bil.

Ikväll, efter grillningen, tog vi en promenad till den nya restaurangen/baren, Visby Beach Club, vid Norderstrand, eller numera Totts Resort
Claes är fortfarande kvar i torpet, men jag har haft många trevliga besök, Lennart och Marie-Therese (Helen C´s bror och svägerska) hälsade på en fin kväll när Helene S-W med sin Samuel var här för att äta lite sallad. Tommy Z med journalistkompis Niklas tittade in, Ola och Frida (Antons och Idas kompisar) sov över när de var på Gotlandsbröllop, Ann-Marie och John (från S-tälje) hälsade på en eftermiddag. Så här är fullt upp - men kul förstås.
Inget vidare väder.

Inga kommentarer: